روشهاي نگهداري برگ مو براي دلمه “دلمه برگ مو”، یکی از لذیذترین غذاهای فصل بهار است که طرفداران بسیاری دارد تا جایی که بسیاری از افراد علاقمند به این غذا ترجیح می دهند نه تنها در فصل بهار بلکه در تمام فصول سال این غذا را تهیه کنند و از خوردن آن لذت ببرند. من چهار روش رو به شما آموزش ميدهم تا در زمان نیاز از برگ های دلمه استفاده کنند و این غذای خوشمزه را در طول سال بپزند. روش شور انداختن برگ مو آب جوشيده سرد شده ٦ واحد نمك١ واحد سركه ٥/. واحد برگها را داخل ظرف قرار ميگذاريم و تركيب آب را روي آن ميريزيم و در ظرف را محكم مي بنديم. روش كنسرو كردن برگ مو آب جوشيده سرد شده نمك دوقاشق غذاخوري سركه دو قاشق غذاخوري برگها را براي سه دقيقه مي جوشانيم و سه دقيقه در آب سرد قرار مي دهيم. بعد رول مي كنيم و محلول را روي آن ميريزيم. در ظرف را مي بنديم و برعكس داخل آب قرار مي دهيم. از زماني كه آب جوش مي آيد ١٠ دقيقه بجوشد. لعد حرارت را خاموش مي كنيم. تا ظرف سرد شود. و بعد ظرف را بر مي گردانيم. روش سوم جوشاندن برگ مو و نگهداري در فريزر برگهاي جوشيده را در داخل نايلون قرار مي دهيم و بسته بندي مي كنيم و