روش تهیه خاگینه یک دسر قدیمی و پر خاصیت: طرز تهیه خاگینه اصیل و خوشمزه و مقوی خاگینه یک دسر خوشمزه و پر خاصیت و بسیار مقویه که شاید خیلی ها به خاطر بوی تخم مرغ از خوردنش دست کشیده باشن اما اگر با این روشی که من بهتون آموزش دادم درستش کنید نه تنها بوی تخم مرغش اذیتتون نمیکنه بلکه عاشق طعمش هم میشید و میتونید از خوردن این دسر پر خاصیت لذت ببرید - مواد لازم تخم مرغ ۵ عدد ماست ۵ قاشق سوپ‌خوری آرد ۶ قاشق سوپ‌خوری بیکینگ پودر ۱ قاشق چای‌خوری وانیل ۱/۴ قاشق چای‌خوری کره ۱ قاشق سوپ‌خوری گردو نگینی ۱/۲ پیمانه دارچین ۱ قاشق چای‌خوری پودر هل ۱/۴ قاشق چای‌خوری پودر گل سرخ ۱/۴ قاشق چای‌خوری شکر ۱ پیمانه آب ۱ پیمانه گلاب ۱/۲ پیمانه زعفران به میزان لازم - لینک صفحه ی آموزشگاه عطرسیب در اینستاگرام - مفتخریم به اطلاع تون برسونیم که ما در آکادمی عطرسیب، برگزار کننده بهترین و حرفه‌ای ترین دوره ها و ورکشاپ های تخصصی آشپزی و شیرینی پزی هستیم و به حال هزاران کارآموز زیر نظر اساتید حرفه‌ای ما آموزش دیده و با اخذ مدرک سازمان فنی و حرفه‌ای وارد بازار کار شدند. اگر شما نیز به این حرفه علاقمند هستید، جهت مشا