طرز تهيه مرغ ناردون مجلسي و خوشمزه خورش مرغ ناردوني يا نارداني از خورش هاي خوشمزه و مجلسي است كه اصالت آن متعلق به استانهاي شمال ايران است. خورش مرغ ناردوني به خاطر انار و رب انار طعم ملس يا ترش دارده با كته سرو مي شود. يكي از غذاهاي ايراني كه در پاييز و زمستان يا شب يلدا ميتوان پخت ، مرغ نارداني يا مرغ اناري است. براي تهيه اين خورش مرغ از سينه مرغ يا ران مرغ يا هر دو ميتوان استفاده كرد و آب انار استفاده شده بهتر است كه طبيعي باشد. مواد لازم ران يا سينه مرغ پياز ١ عدد رب گوجه فرنگي ١ قاشق غذاخوري رب انار ٢ قاشق غذاخووي آب انار ١ قاشق غذاخوري انار دون شده ١ عدد آب ١ ليوان